2011

De Klopgeis

Geiste bestaon neet…. toch?

Stacks Image 15
De twee broers, Toën en Hannes Ingele, wonen in een klein zolderappartement. Ze willen graag wat groter wonen in een ander appartement in hetzelfde complex. De huisbazin, mevrouw Van Opstal, staat dit niet toe, omdat grotere gezinnen hier voorrang hebben. Dit tot grote ergernis van mevrouw Hièring, een medebewoonster die erg behulpzaan is voor de heren en regelmatig over de vloer komt.

Ondertussen klinkt er regelmatig gebons en geklop. Niemand weet waar dit vandaan komt. De nieuwe onderburen, de familie Nagel, worden er helemaal gek van en willen weer gaan verhuizen.

Dan komt het nichtje van de heren Ingele, Maaike. Op verzoek van Toën trek ze bij hen in. Behalve dat zij verliefd is geworden op de onderbuurjongen, Bennie Nagel, wil zij ook wel eens weten waarom zij zo nodig bij haar omes moest intrekken. Als dan plots het geklop zich lijkt te verplaatsen en mevrouw Hièring blijft beweren dat het een geest is, slaat de paniek toe. Terwijl de aardappelen van onderen naar boven worden gesleept en de schaaksturen door de lucht vliegen, gaan de bewoners op onderzoek uit.

Regie: Paula Nelissen
Voorstellingen:
donderdag 7 t/m zondag 10 april &
donderdag 14 t/m zaterdag 16 april 2011
Locatie:
Café-Feestzaal 'Ut Tref' - Hendrikxstraat 17, Venlo-Zuid
Aanvang:
20:00 uur / 10 april matinee: 15:00 uur

De klopgeis - volledige voorstelling

Over de regisseur

Paula Nelissen

Stacks Image 22
Paula Nelissen is bekend als regisseur van ondermeer Theatergroep Stella Duce en de Blerickse Revue. Daarnaast is ze meerdere keren assistent-regisseur geweest van Cees Rullens bij de Passiespelen en de Venlose Revue.
Zelf staat ze ook nog wel eens op de planken als acteur.

Cast

De personages en spelers van 'De Klopgeis'

Toën:
Marcel Klinkenberg
Hannes:
Edwin Tusvel
Mayke:
Miriam Verhoeven
Benny Nagel:
Mark Verhoeven
Mw. Nagel:
Karin Schreinemachers
Hannie Haering:
Hannie Nabben
Sjaan van Opstal:
Annie Peeters

Theatergroep Stella Duce zoekt altijd naar enthousiaste vrijwilligers
die achter de schermen willen meehelpen met een productie!


Ben jij die handige decorbouwer? Weet jij alles van licht & geluid (of wil je dit graag leren)? Is grimeren jouw toekomstige hobby? Of ambieer je misschien een bestuursfunctie binnen een gezellige, creatieve club?

Druk dan nu op onderstaande knop!