2012

Geej wuurt verwach!

Ein nieje kluch van Theatergroep Stella Duce

Stacks Image 29
Een klucht van en door Theatergroep Stella Duce. In 2012 besluiten we om wederom zelf, met alle leden en regisseur, een stuk te bedenken. Een leuke en uitdagende klus!

Als de verhaallijnen uiteindelijk allemaal uitgedacht zijn worden hier door Edwin Tusveld dialogen van geschreven zodat we uiteindelijk een compleet uitgewerkt script hebben waar we mee aan de slag kunnen.

Verhaal: Theatergroep Stella Duce
Teks: Edwin Tusveld
Regie: Paula Nelissen

Over de voorstelling

Theatergroep Stella Duce is weer in de pen geklommen en heeft een bruisende klucht geschreven.

Er is er maar één de baas in het prestigieuze restaurant, dat op de nominatielijst staat voor een Michelinster, en dat is Chef!

Maar wat is ieders taak op deze belangrijke avond met een romantisch diner voor twee, een vergadering van een lokaal comité, een vrouw op jacht en een begrafenis van een (belang)rijk man? Als de avond dan ook nog eens een 'crimineel' randje krijgt stapelen de mogelijke blunders zich op! En heeft iemand die keurmeester van de Michelinster al gezien?

Als Chef van voor niet meer weet wat Chef van achteren doet is er altijd nog de 'behulpzame' begrafenisondernemer en de vrolijke kruidenleverancier. Zij leveren graag net dat beetje extra informatie of maken gewoon een babbeltje met het personeel en de gasten. En heeft iemand het neefje van Chef al gezien? Die zou toch komen uithelpen?

Deze en nog enkele andere "ingrediënten" zorgen voor de meest hilarische situaties. De regie van deze door Edwin Tusveld geschreven klucht ligt in handen van Paula Nelissen. Met ‘Geej wuurt verwach!’ krijgt het publiek een kijkje in de hectische wereld van de horeca.
Voorstellingen:
donderdag 31 mei en vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni &
donderdag 7 juni t/m zaterdag 9 juni 2012
Locatie:
Café-Feestzaal 'Ut Tref' - Hendrikxstraat 17, Venlo-Zuid
Aanvang:
20:15 uur / 3 juni matinee: 15:00 uur

Geej wuurt verwach! - volledige voorstelling

Foto album van de voorstelling

Stacks Image 95

Over de regisseur

Paula Nelissen

Stacks Image 104
Paula Nelissen is bekend als regisseur van ondermeer Theatergroep Stella Duce en de Blerickse Revue. Daarnaast is ze meerdere keren assistent-regisseur geweest van Cees Rullens bij de Passiespelen en de Venlose Revue.
Zelf staat ze ook nog wel eens op de planken als acteur.

Theatergroep Stella Duce zoekt altijd naar enthousiaste vrijwilligers
die achter de schermen willen meehelpen met een productie!


Ben jij die handige decorbouwer? Weet jij alles van licht & geluid (of wil je dit graag leren)? Is grimeren jouw toekomstige hobby? Of ambieer je misschien een bestuursfunctie binnen een gezellige, creatieve club?

Druk dan nu op onderstaande knop!