Winnaars twee gratis toegangskaartjes:

Dankzij een scherp inzicht, exceptioneel goede mensenkennis, een groot deductie vermogen en misschien ook een beetje geluk hebben onderstaande bezoekers, voorafgaand aan de voorstelling, de dader al weten te ontmaskeren…

Namens iedereen van Theatergroep Stella Duce: Gefeliciteerd met jullie gratis toegangskaartjes!!

  • Ivonne Jetten
  • Jo Rijk
  • Jos van den Eijnden

Doe mee met de Stella Duce 'Veur altiéd jongk' prijsvraag…

…en win twee gratis toegangskaartjes!

Hieronder stellen wij jullie voor aan het personeel en de gasten van Wellness centrum 'Veur altiéd jongk'.
Een van hen heeft wat te verbergen, een van hen heeft een dubbele agenda, een van hen is een moordenaar!

Ben jij een echte Hercule Poirot of misschien Miss Marple?
Denk je te weten wie de moordenaar is?

Stuur dan de GOUDEN TIP en win het aankoopbedrag van jouw kaartje(s) terug!

Deze actie is afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk.

Het personeel en de gasten van Wellness centrum 'Veur altiéd jongk'.

Stacks Image 34
Stacks Image 69
Ellen de Jong - Eigenaresse en directeur van het Wellness centrum

Een arrogante en koele zakenvrouw. Haar enige doel in het leven is zo snel en zo veel mogelijk geld binnen te halen. Daarbij deinst zij er niet voor terug om over lijken te gaan.

Stacks Image 67
Herr Dokter Grün - Persoonlijk arts van het Wellness centrum

Een waanzinnig genie. Hij heeft alle contact met de werkelijkheid verloren. Zijn bezetenheid, de ultieme verjongingskuur te ontdekken, overschrijdt de grens tussen genie en waanzin.


Stacks Image 73
Frits - Sportinstructeur van het Wellness centrum

De personal trainer met een hoog Adonis gehalte. Het merendeel van de gasten vindt dat ook. Dat in zijn contract staat dat hij in moet gaan op de avances van de vrouwelijke gasten drijft hem tot het uiterste en verder.

Stacks Image 78
Pol - Tuinman van het Wellness centrum

Werkt met frisse tegenzin in het centrum. Hij is er geplaatst door de reclassering. Als hij de boel kan saboteren, zal hij het niet laten. Het is ongelofelijk hoe ver hij daar in gaat.

Stacks Image 83
Sophie - Schoonheidsspecialiste van het Wellness centrum

Erg naïef. Niet dat zij dom is, zij is pas enkele dagen in dienst en kent de gang van zaken nog niet helemaal. Zij komt daar langzaamaan achter en is daar helemaal niet blij mee.

Stacks Image 88
Krista - Gast

Een oudere dame die er best goed uitziet. Andere cliënten snappen niet goed waarom zij in het centrum zit. Krista is zeer gedienstig en bescheiden. Totdat zij een geheim over haarzelf onthult. Tja, stille wateren hebben diepe gronden.

Stacks Image 93
Fleur - Gast

Een van de dames die graag jong oud wil worden. Zij werkt echter slecht mee en zet haar vraagtekens bij alles was zij ziet. In haar wantrouwen gaat zij niets ontzien aan de slag om donkere zaken boven te krijgen.

Stacks Image 98
Toos - Gast

Een van de vaste klanten en laat zich door niets en niemand van de wijs brengen. Zij is als een terriër. Als zij haar tanden ergens in heeft gezet, gelden er geen wetten en regels meer.

Stacks Image 103
Roosje - Gast

De zwakbegaafde zus van Toos. Roosje gaat haar eigen gang. Zij wordt goed in de gaten gehouden door iedereen. Roosje snapt namelijk het verschil tussen goed en kwaad absoluut niet.

Stacks Image 108
Audrey - Gast

Een simpele ziel die er van overtuigd is dat zij er nog precies hetzelfde uitziet als een halve eeuw geleden. Maar dan ontdekt zij dat haar liefde voor de personal trainer niet serieus genomen wordt en zijn de rapen gaar.